2011/06/26

Lányok/Fiúk vigyázzatok!

Sziasztok! Manapság egyre több doll lopásról hallhatunk, esetleg veletek is történt már hasonló? A leggyakoribb eseteket írom most le.

1. Az illetővel meg ismerkedtél stardollon és nagyon jóban lettél vele, elutazol és megkéred, hogy vigyázzon a dollodra. NE TEDD! Lehet, hogy nagyon megbízol benne, de simán át tud verni, és utána már nem tudod megtalálni. Különben is a stardoll akkor törli a dollodat, amikor kb 1 éve nem lépsz be a hozzá.

2. Az illető chaten ír, hogy hagy sminkelje ki a dollod vagy hagy csináljon neked csillagokból hajat, stb.. SOHA NE BÍZZ MEG ilyen emberekben, akik erőszakosan próbálnak rád tukmálni ilyeneket. Lehet utána meg zsarol, hogy ha nem mondod el neki a jelszavad, akkor feltör, ez csak kamu, mert ha tényleg fel tudna törni, akkor nem kérné a jelszavad, anélkül is menne neki.

3. Az illető felajánlja, hogy segít ingyen cuccokat szerezni, ha megadod a jelszavad, NE TEDD! Ha esetleg egy ingyen cuccot nem tudsz megszerezni inkább kérj segítséget, hogy magyarázzák el, de semmi féleképpen NE ADD KI a jelszavad!

4. Az illető felajánlja, hogy befizet Superstárnak, vagy vesz neked pénzt! Ez a LEGNAGYOBB ÁTVERÉS, nem fog befizetni és még  a dollodat is ellopja.. Soha ne menj bele ilyenbe, mert rosszul jársz!

Persze ezzel nem azt akarom mondani, hogy senkiben nem szabad megbízni, de legyetek óvatosak mert egyre több ilyen eset fordul elő és általában olyan emberek követik el akikről, nem gondolnád!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése